Beste VPN voor uw Mac

Bescherm uw gegevens, blijf anoniem en deblokkeer websites met de beste VPN voor uw Mac.

Wat is VPN?

Een Virtual Private Network (VPN) is een technologie die wordt gebruikt om privénetwerkverkeer via een openbaar netwerk zoals internet te beveiligen. Om zijn functies te bieden, heeft een VPN verschillende componenten nodig: VPN-servers, protocollen en codering. Deze beveiligingsmix zorgt voor privacy en integriteit van uw gevoelige gegevens tijdens de reis van het bronapparaat naar het bestemmingsapparaat.

Voordelen van het gebruik van een VPN

Dus waarom is het beter om VPN op uw Mac te gebruiken?
Dat zoeken we uit.
Bescherming van persoonlijke gegevens
Een VPN is een effectieve manier om veilige virtuele verbindingen tot stand te brengen door een privétunnel via internet naar zijn beveiligde servers te maken. Het versleutelt alle gegevens die door deze tunnel reizen, zodat alleen jij en je vertrouwde persoon het kunnen zien.
Exclusieve online privacy
Een van de belangrijkste doelstellingen van een VPN-service is om uw online privacy te beveiligen. De taak is eenvoudig te volbrengen door uw werkelijke IP-locatie te verbergen. Om de interactie met de cyberspace voort te zetten, biedt een VPN u een virtueel IP-adres, welke locatie u zelf kunt kiezen.
Dit maakt het voor uw internetprovider, overheid of enige andere betrokken partij onmogelijk om uw online activiteiten te volgen, wat betekent dat u uw online privacy kunt bewaren.
Doorbreek censuur en beperkingen
Als u zich in een land bevindt met strikte censuur en talloze internetbeperkingen, zoals China of de VAE, kunt u verbinding maken met een VPN-service en helemaal ontgrendelen tot uw favoriete websites en online services. Selecteer een server in een land waar de inhoud waartoe u toegang wilt niet wordt geblokkeerd, en u krijgt dezelfde privileges op internet als de inwoners van dit land.

WAT IS DE BESTE VPN VOOR MAC

Met de groei van de censuur is de populariteit van VPN's gekomen en is het aantal VPN-providers voor elke behoefte enorm toegenomen.
Om u te helpen bij het selecteren van de juiste provider, hebben we onderzoek gedaan naar en getest op VPN-services die geschikt zijn voor Mac-bezitters.
We hebben een aantal van de beste VPN-apps voor Mac getest, zoals:
VPN Onbeperkt, ExperessVPN, HotspotShield VPN, TurboVPN, X-VPN.
De algehele functionaliteit heeft aangetoond dat al deze apps geen problemen hebben met de verbindingsstabiliteit, het enorme aantal servers, een goede downloadsnelheid, maar een ervan heeft een ander niveau bereikt - KeepSolid VPN Unlimited®

Ultieme beveiliging met de beste VPN Unlimited-app voor Mac

Met KeepSolid VPN Unlimited® kunt u voor alles op uw MacBook vertrouwen. Deze app is een krachtige oplossing voor internetbeveiliging en privacy voor je Mac. Dankzij onze service kun je eenvoudig netwerkfilters omzeilen en onbeperkt toegang krijgen tot elke website die je maar wilt.
Waarom VPN Unlimited gebruiken op uw Mac?
U kunt de KeepSolid VPN Unlimited®-app voor Mac gebruiken om:

  • Communiceer met je vrienden via Facebook en andere sociale media
  • Deblokkeer YouTube, gamesites en nog veel meer, waar u ook bent
  • Toegang tot sites voor videostreaming
  • Bescherm uw privégegevens
Klanten van VPN Unlimited hebben nu toegang tot honderden solide servers die alle continenten bestrijken. Ze kunnen eenvoudig tussen servers schakelen om ervoor te zorgen dat uw verbindingssnelheid zo hoog mogelijk is met volledige toegang tot al uw favoriete bronnen overal ter wereld.

TOP 6 VPN onbeperkte functies

KeepSolid verstandige technologie
Probeer een extra niveau van codering en verduistering voor uw uitgebreide privacy en onbeperkte webtoegang.
Ultieme snelheid en geen datalimiet
Download, blader, stream of deel, KeepSolid VPN Unlimited®-gebruikers zijn vrij om te doen wat ze willen!
Extra service
Bescherm uw online activiteiten met onze speciale extra's: een Lifetime VPN-abonnement, Personal Server / IP-opties en de mogelijkheid om een VPN op uw WiFi-router in te stellen.
256-bits gegevensversleuteling
Gebruik het hoogste coderingsniveau in de branche om uw privégegevens te beveiligen tegen hackers, snoopers en overheden.
Gratis tot 10 apparaten
Eén keer betalen - gebruik op al uw apparaten. Dus of het nu uw laptop, tablet, mobiel of pc is, u kunt op elk apparaat genieten van echte vrijheid.
500+ servers op 80+ locaties
Waar u ook bent of waar u naartoe reist, KeepSolid VPN Unlimited® verbindt u met uw favoriete inhoud.

VPN onbeperkt voor uw Mac

Team van professionals werkt al meer dan 7 jaar op het gebied van beveiliging en gedurende deze periode heeft deze beveiligingssoftware voor Mac het recht verdiend om door meer dan 25 miljoen gebruikers te worden vertrouwd.
Made on
Tilda