Καλύτερο VPN για το Mac σας

Προστατέψτε τα δεδομένα σας, μείνετε ανώνυμοι και ξεμπλοκάρετε τους ιστότοπους με το καλύτερο VPN για το Mac σας.

Τι είναι το VPN;

Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την ασφάλεια της ιδιωτικής κίνησης δικτύου μέσω ενός δημόσιου δικτύου όπως το Διαδίκτυο. Για να παρέχει τις δυνατότητές του, ένα VPN χρειάζεται πολλά στοιχεία: διακομιστές VPN, πρωτόκολλα και κρυπτογράφηση. Αυτός ο συνδυασμός ασφάλειας διασφαλίζει το απόρρητο και την ακεραιότητα των ευαίσθητων δεδομένων σας στο ταξίδι του από τη συσκευή προέλευσης στη συσκευή προορισμού.

Πλεονεκτήματα της χρήσης ενός VPN

Λοιπόν, γιατί είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε VPN στο Mac σας.
Ας ανακαλύψουμε.
Προστασία προσωπικών δεδομένων
Το VPN είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος δημιουργίας ασφαλών εικονικών συνδέσεων δημιουργώντας μια ιδιωτική σήραγγα μέσω του Διαδικτύου στους ασφαλείς διακομιστές του. Θα κρυπτογραφήσει όλα τα δεδομένα που ταξιδεύουν μέσω αυτού του τούνελ, έτσι ώστε μόνο εσείς και το αξιόπιστο άτομο σας να μπορείτε να το δείτε.
Αποκλειστικό διαδικτυακό απόρρητο
Ένας από τους κύριους στόχους μιας υπηρεσίας VPN είναι η διασφάλιση του διαδικτυακού σας απορρήτου. Η εργασία επιτυγχάνεται εύκολα κρύβοντας την πραγματική τοποθεσία IP σας. Για να συνεχίσετε να αλληλεπιδράτε με τον κυβερνοχώρο, ένα VPN σας παρέχει μια εικονική IP ποια τοποθεσία μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας.
Αυτό καθιστά αδύνατο για τον ISP, την κυβέρνηση ή οποιοδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο μέρος να παρακολουθεί τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο.
Διακοπή λογοκρισίας και περιορισμών
Εάν βρίσκεστε σε μια χώρα με αυστηρή λογοκρισία και πολλούς περιορισμούς στο Διαδίκτυο, όπως η Κίνα ή τα ΗΑΕ, μπορείτε να συνδεθείτε σε μια υπηρεσία VPN και να ξεκλειδώσετε μέχρι τις αγαπημένες σας ιστοσελίδες και διαδικτυακές υπηρεσίες. Επιλέξτε έναν διακομιστή σε μια χώρα όπου το περιεχόμενο στο οποίο θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση δεν είναι αποκλεισμένο και θα λάβετε τα ίδια προνόμια στο Διαδίκτυο με τους πολίτες αυτής της χώρας.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για MAC

Με την αύξηση της λογοκρισίας, η δημοτικότητα των VPN έχει έρθει και αύξησε σημαντικά τον αριθμό των παρόχων VPN για κάθε ανάγκη.
Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον σωστό πάροχο, έχουμε πραγματοποιήσει έρευνα και δοκιμή υπηρεσιών VPN που απευθύνονται σε κατόχους Mac.
Έχουμε δοκιμάσει μια σειρά από τις καλύτερες εφαρμογές VPN για Mac όπως:
VPN Unlimited, ExperessVPN, HotspotShield VPN, TurboVPN, X-VPN.
Η συνολική λειτουργικότητα έδειξε ότι όλες αυτές οι εφαρμογές δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τη σταθερότητα της σύνδεσης, την τεράστια ποσότητα διακομιστών, την καλή ταχύτητα λήψης, αλλά μία από αυτές κατάφερε να φτάσει σε άλλο επίπεδο - KeepSolid VPN Unlimited®

Απόλυτη ασφάλεια με την καλύτερη εφαρμογή VPN χωρίς περιορισμούς για Mac

Το KeepSolid VPN Unlimited® σάς επιτρέπει να βασίζεστε στο MacBook σας για τα πάντα. Αυτή η εφαρμογή είναι μια ισχυρή λύση ασφάλειας και απορρήτου στο Διαδίκτυο για το Mac σας Χάρη στην υπηρεσία μας μπορείτε εύκολα να παρακάμψετε τα φίλτρα δικτύου και να έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο θέλετε.
Γιατί να χρησιμοποιήσετε το VPN Unlimited στο Mac σας;
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή KeepSolid VPN Unlimited® για Mac για να:

  • Επικοινωνήστε με τους φίλους σας μέσω Facebook και άλλων κοινωνικών μέσων
  • Καταργήστε τον αποκλεισμό YouTube, ιστότοπων παιχνιδιών και πολλά άλλα από οπουδήποτε
  • Πρόσβαση σε ιστότοπους ροής βίντεο
  • Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα
Οι πελάτες του VPN Unlimited έχουν πλέον πρόσβαση σε εκατοντάδες σταθερούς διακομιστές που καλύπτουν όλες τις ηπείρους. Μπορούν εύκολα να εναλλάσσονται μεταξύ διακομιστών για να διασφαλίζουν ότι η ταχύτητα σύνδεσής σας είναι η υψηλότερη δυνατή με απόλυτη πρόσβαση σε όλους τους αγαπημένους πόρους από οπουδήποτε στον κόσμο.

TOP 6 VPN Απεριόριστα χαρακτηριστικά

Τεχνολογία KeepSolid
Δοκιμάστε επιπλέον επίπεδο κρυπτογράφησης και συσκότισης για το εκτεταμένο απόρρητό σας και την απεριόριστη πρόσβαση στον Ιστό.
Απόλυτη ταχύτητα & Χωρίς όριο δεδομένων
Λήψη, περιήγηση, ροή ή κοινή χρήση, οι χρήστες KeepSolid VPN Unlimited® είναι ελεύθεροι να κάνουν ό, τι θέλουν!
Πρόσθετη υπηρεσία
Προστατέψτε τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες με τις ειδικές μας δυνατότητες: συνδρομή VPN διάρκειας ζωής, επιλογές προσωπικού διακομιστή / IP και δυνατότητα ρύθμισης VPN στο WiFi Router.
Κρυπτογράφηση δεδομένων 256-bit
Χρησιμοποιήστε το υψηλότερο επίπεδο κρυπτογράφησης στον κλάδο για να εξασφαλίσετε τα προσωπικά σας δεδομένα από χάκερ, κατασκοπευτές και κυβερνήσεις.
Έως 10 συσκευές δωρεάν
Πληρώστε μία φορά - χρησιμοποιήστε σε όλες τις συσκευές σας. Έτσι, είτε πρόκειται για φορητό υπολογιστή, tablet, κινητό είτε για υπολογιστή, μπορείτε να απολαύσετε πραγματική ελευθερία σε κάθε συσκευή.
500+ διακομιστές σε 80+ τοποθεσίες
Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε ή πού ταξιδεύετε, το KeepSolid VPN Unlimited® θα σας συνδέσει με το αγαπημένο σας περιεχόμενο.

VPN Απεριόριστο για το Mac σας

Η ομάδα επαγγελματιών εργάστηκε σε έναν τομέα ασφάλειας για περισσότερα από 7 χρόνια και, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αυτό το λογισμικό ασφαλείας για Mac έχει κερδίσει το δικαίωμα εμπιστοσύνης από περισσότερους από 25 εκατομμύρια χρήστες.
Made on
Tilda