Bästa VPN för din Mac

Skydda dina data, håll dig anonyma och avblockera webbplatser med det bästa VPN för din Mac.

Vad är VPN?

Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är en teknik som används för att säkra privat nätverkstrafik över ett offentligt nätverk såsom internet. För att tillhandahålla dess funktioner behöver en VPN flera komponenter: VPN-servrar, protokoll och kryptering. Denna säkerhetsmix säkerställer integritet och integritet för dina känsliga data under resan från källenheten till målenheten.

Fördelar med att använda en VPN

Så varför är det bättre att använda VPN på din Mac.
Låt oss ta reda på.
Skydd av personuppgifter
En VPN är ett effektivt sätt att skapa säkra virtuella anslutningar genom att skapa en privat tunnel över internet till dess säkra servrar. Det kommer att kryptera all data som färdas genom tunneln så att bara du och din betrodda person kan se den.
Exklusiv integritet online
Ett av huvudmålen för en VPN-tjänst är att skydda din integritet online. Uppgiften utförs enkelt genom att dölja din faktiska IP-plats. För att fortsätta interagera med cyberspace ger en VPN dig en virtuell IP vilken plats du kan välja själv.
Detta gör det omöjligt för din ISP, regering eller någon annan berörd part att spåra dina onlineaktiviteter, vilket innebär att du kan spara din integritet online.
Bryt censur och begränsningar
Om du befinner dig i ett land med strikt censur och många internetbegränsningar, som Kina eller UAE, kan du ansluta till en VPN-tjänst och låsa upp hela vägen till dina favoritwebbplatser och onlinetjänster. Välj en server i ett land där innehållet du vill komma åt inte blockeras och du får samma behörigheter på internet som medborgarna i detta land har.

VAD ÄR BÄSTA VPN FÖR MAC

Med censurstillväxt har VPN: s popularitet kommit och ökat antalet VPN-leverantörer avsevärt för alla behov.
För att hjälpa dig att välja rätt leverantör har vi gjort forskning och testning av VPN-tjänster som tillgodoser Mac-ägare.
Vi har testat en massa bästa VPN-appar för Mac som:
VPN obegränsat, ExperessVPN, HotspotShield VPN, TurboVPN, X-VPN.
Övergripande funktionalitet har visat att alla dessa appar inte har några problem med anslutningsstabilitet, stor mängd servrar, bra nedladdningshastighet, men en av dem gjorde det till en annan nivå - KeepSolid VPN Unlimited®

Ultimate Security med bästa VPN-obegränsad app för Mac

KeepSolid VPN Unlimited® låter dig lita på din MacBook för allt. Denna app är en kraftfull internetsäkerhets- och sekretesslösning för din Mac. Tack vare vår tjänst kan du enkelt kringgå nätverksfilter och få obegränsad tillgång till vilken webbplats du vill.
Varför använda VPN Unlimited på din Mac?
Du kan använda KeepSolid VPN Unlimited®-appen för Mac för att:
  • Kommunicera med dina vänner via Facebook och andra sociala medier
  • Avblockera YouTube, spelsajter och mycket mer var som helst
  • Gå till webbplatser för videostreaming
  • Skydda dina privata data
Kunder av VPN Unlimited har nu tillgång till hundratals solida servrar som täcker alla kontinenter. De kan enkelt växla mellan servrar för att säkerställa att din anslutningshastighet är högst möjlig med total åtkomst till alla favoritresurser var som helst över hela världen.

TOPP 6 VPN obegränsade funktioner

KeepSolid smart teknik
Försök med ytterligare krypteringsnivåer och förvirring för din utökade integritet och obegränsad webbåtkomst.
Ultimate Speed & No Data Limit
Ladda ner, bläddra, strömma eller dela, KeepSolid VPN Unlimited®-användare är fria att göra vad de vill!
Ytterligare service
Skydda dina onlineaktiviteter med våra specialtillbehör: en Lifetime VPN-prenumeration, Personal Server / IP-alternativ och möjligheten att ställa in en VPN på din WiFi-router.
256-bitars datakryptering
Använd den högsta krypteringsnivån i branschen för att skydda din privata data från hackare, snoopers och myndigheter.
Upp till 10 enheter gratis
Betala en gång - använd på alla dina enheter. Så oavsett om det är din bärbara dator, surfplatta, mobil eller PC kan du njuta av sann frihet på alla enheter.
500+ servrar på 80+ platser
Oavsett var du är eller vart du reser kommer KeepSolid VPN Unlimited® att ansluta dig till ditt favoritinnehåll.

VPN obegränsat för din Mac

Team av professionella har arbetat inom ett säkerhetsområde i mer än 7 år och under denna period har denna säkerhetsprogramvara för Mac tjänat rätten att lita på av mer än 25 miljoner användare.
Made on
Tilda